Kam & Co

RO:KOST Nyheder


August, 2018

RO:KOST 2018 Få nyheder som en af de første!

 

Hvis du ønsker at være blandt de første til at modtage information omkring de deltagende restauranter, deres menuer, dato for billetsalg osv., så tilmeld dig vores RO:KOST nyhedsbrev

 


 

September, 2017

Oplev RO:KOST særarrangementer fra uge 39

I forbindelse med dette års RO:KOST inviterer VisitRoskilde i samarbejde med en række lokale fødevareaktører til spændende og unikke oplevelser. Kom med en tur i marken, på smagfulde rundvisninger og kreative madkurser!

 


August, 2017

Forberedelserne til RO:KOST 2017 er i gang!

For fjerde gang inviterer RO:KOST til skønne restaurantoplevelser i Roskilde i hele uge 41. RO:KOST konceptet er enkelt; restauranterne kreerer en 2-retters menu med minimum 5 lokalt producerede fødevarer til en skarp pris på 250 kr. Med RO:KOST Madfestival ønsker VisitRoskilde at sætte fokus på Roskildes gode spiseoplevelser og de lokalt producerede råvarer fra Roskilde og omegn!

Hvis du ønsker at være blandt de første til at modtage information omkring de deltagende restauranter, deres menuer, dato for billetsalg osv., så tilmeld dig vores RO:KOST nyhedsbrev

De første nyheder kommer til september!

 


Oktober, 2016

RO:KOST ER BLEVET EN TRADITION HOS ROSKILDENSERE

RO:KOST Madfestival løber af stablen for 3. år i træk og er den hidtil største med over 2200 solgte billetter ugen op til. RO:KOST Madfestival har også fået vokseværk med 13 deltagende restauranter mod 8 i 2015. Flere gæster har (VisitRoskildes tilfredshedsundersøgelse fra 2015) givet til kende, at det er blevet en tradition at besøge Roskildes unikke spisesteder under RO:KOST, spisesteder de normalt ikke ville have besøgt, ”Jeg synes det er vigtigt at støtte om vores restauranter og lokale leverandører. For mig betyder det, at jeg prøver nye eller kendte restauranter og får kendskab til områdets lokale leverandører. ” Camilla Vesterø Lauritzen, Havdrup.

RO:KOST er skabt med et ønske om at få flere borgere til at smage på og foretrække lokale råvarer, handle lokalt og tænkte lokalt. Initiativer som madfestivalen RO:KOST har vist sig fra de to forrige år, at være vejen frem.

Det betyder også, at restauranterne er en stor del af den fortælling, der ligger bag deres retter og valg af råvarer til de spisende gæster. RO:KOST Madfestival handler til dels om producent og spisested og dels om formidlingen til middags-gæsterne, ”Jeg er super glad for at, RO:KOST er en succes, og det giver lige lidt kant til byen at kunne sige, at vi har vores egen unikke madfestival, som har fokus på bæredygtighed og lokale råvarer.” Christina Wendelboe Andreasen, Roskilde.

Det er dejligt, at mange Roskildedensere har taget RO:KOST Madfestival til sig her på tredje år!

img_7847


 

Den 10. August 2016

Forberedelserne til RO:KOST 2016 er i gang!

RO:KOST inviterer på tredje år alle til skønne restaurantoplevelser i Roskilde i hele uge 41.
RO:KOST konceptet er enkelt; restauranterne kreerer en 2-retters menu med minimum 5 lokalt producerede fødevarer til en skarp pris på 250 kr.
Med RO:KOST Madfestival ønsker VisitRoskilde at sætte fokus på Roskildes gode spiseoplevelser og de lokalt producerede råvarer fra Roskilde og omegn!

Hvis du ønsker at få information omkring de deltagende restauranter, deres menuer, dato for billetsalg osv., så tilmeld dig vores RO:KOST nyhedsbrev ved at sende en e-mail til louise@visitroskilde.dk.
De første nyheder kommer til september!

Artichoke on wooden table

 


Den 28. August 2015

RO:KOST restauranter 2015

Vi er glade for at kunne præsentere dette års RO:KOST restauranter! 8 restauranter har i år sagt ja til at være med til RO:KOST Madfestival 2015: Restaurant Vigen, Herthadalen, Restaurant Upstairs, Pipers Hus, Comwell Roskilde, Svogerslev Kro, Raadhuskælderen og den nye dreng i klassen, Florentz. Restauranterne glæder sig til at byde jer indefor til deres egen skræddersyede RO:KOST menu. Læs mere om restauranterne her.


Den 17. August 2015

Mere fokus på det lokale

I 2015 sætter vi endnu mere fokus på de lokale råvarer. I år er det et krav, at de deltagende restauranter anvender minimum 5 lokalt producerede fødevarer i deres RO:KOST menu. Når vi nærmer os RO:KOST ugen kan du læse mere om de lokale producenter, som leverer fødevarer til madfestivalen.

Roskilde Kommune Logo VisitRoskilde Logo