Billetsalget til RO:KOST 2017 er startet!

Florentz Café & Brasserie

Forret:

Stegt torsk fra Kuberts Fisk – puré af blomkål fra Møllehøj med brunet smør –  grønkål og re-hydrerede rødbeder fra Møllehøj

– sauce beurre blanc på hjemmepisket smør af fløde fra Øllingegård serveres med friskbagt brød på mel fra Meinerts Mølle

Hovedret:

Ballontine af kylling fra Gråsten – glaserede gulerødder fra Søris – kejserhatte – selleri fra Søris – hønseglace med rosmarin – sorte belugalinser – urter fra Legro


Restaurant Herthadalen

Forret:

Grillet vildsvin fra Sagnlandet Lejre serveret m. kaskader af kål fra Søtofte Jordbrug. Hertil cremet perlebyg fra Mejnerts Mølle og sauce på æg fra Hegnsholt og smør fra Øllingegaard Mejeri. Rustikt landbrød af mel fra Mejnerts Mølle og kærnet smør fra Øllingegaard Mejeri

Hovedret:

Lam fra Sagnlandet Lejre serveret m. en variation af knoldselleri fra Kiselgaarden. Hertil knasende tørret salvie fra egen urtehave og sauce på Herslev-Grønvirkes eddiker / kartofler fra Søris


Comwell Roskilde

Forret:

Fjordskrubbefilet med variation af rødder fra Brogård, sprød økologisk bacon fra Gris Lam & Co og krydderurtesalat fra Legro, dertil friskbagt brød af mel fra Meinerts Mølle

Hovedret:

Gråand fra Kivan Vildt med økologisk hokkaido græskar, bagte rødbeder fra Rønnely, glaseret med lindehonning fra bistaderne på Comwell, dertil perlebygotto med økologiske svampe fra Tvedemose


Restaurant Mumm

Forret:

Lun spidskål fra Søris med æblecider fra Olsens Frugt – krydret med Holbæk Fjordskinke (saltet & røget i 6 mdr.), syrlige æbler og Mumms friskost

Hovedret:

Glaseret oksespidsbryst fra Birkemosegård, græskar, gulerod og løg fra Svanholm Gods– brændt, pure & sylt

Til menuen følger vores hjemmebagte brød med mel fra Herslev Bryghus og hjemmelavet smør med mælk fra Øllingegård


Restaurant Moehr

Forret:

Saltet torsk & blåmuslinger, kålskud fra Kiselgården, purløgsvinagrette, syltet sennep og gemte forårsskud fra Søren Wiuff

Hovedret:

Gris fra Enggaarden, marineret i Nordisk BBQ urter, skovæbler fra Boserup Skov, asier & hvidkål fra Kiselgården.

Fermenteret kåljuice & bronzefennikel


Restaurant Upstairs

Hovedret:

Forskellige tilberedninger af lam fra Stig i Vigersted, braiseret kål i øl fra Musicon Mikrobryggeri, gulerods- & hvidløgspuré,

rødbedeskum, lammesky, kartoffelkroket & stegte kartofler – alt grønt fra Svanholm Gods

Dessert:

Variation af æbler fra Lærkehøj råsyltede i æblemjød fra Snoremark, is, tærte & chip


Store Børs

Forret:

Rimet laks med brøndkarse-emulsion med æg fra Hegnsholt og brændte løg fra Legro

Hovedret:

Gris fra Stokkemark braiseret med æbleøl fra Herslev. Serveres med grønt og kartofler fra Søren Wiuff


Pipers Hus

Forret:

Røde Port Porter pocheret laks med Stestrup Old æblekompot og rødbeder fra Valnødlund, hertil hjemmebagt brød med mel fra Meinerts Mølle.

Hovedret:

Langtidsstegt Hereford-tyksteg fra Højgaard Hereford med ovnbagte rodfrugter og rødløgssorbies fra Valnødlund.

Hertil pommes anna samt en dejlig glace.


Raadhuskælderen

Hovedret:

Ølbraiserede svinekæber i Porter fra Herslev Bryghus serveres med klassisk kartoffelmos fra Ryttergården med selleri fra Svanholm Gods, hertil syltet hokkaido fra Svanholm samt sauce fra retten. Toppet med rødbede julienne fra Møllehøj, persillerodschips fra Svanholm og brøndkarse fra Legro

Dessert:

Hvid chokolade panna cotta toppet med vaniljesyltede pærer fra Møllehøj, honningristede pekannødder med honning fra biavler Hans-Erik Germuth, karamelcrunch samt estragonsukker fra Legro


WHY FOOD & COCKTAILS

Forret:

Dansk torsk fra Kuberts Fisk, rimet med salt fra Island og rosa peberkorn. Serveret på sprødt rispapir og lime mayo med krydderurter fra Legro

Hovedret:

Mør oksebrad stegt, serveret med anisglace, blomkål fra Søris med forskellige teksturer og sauterede ærter, sprød kartoffelkage fra Søris med skyr


Herslev Bryghus

Forret:

Efterårsrisotto tilberedt med Østagergårds smagfulde midsommerug og Herslev Bryghus’ lette, syrlige æbleøl.

Hovedret:

Gammeldags oksesteg af kalv fra Herslev Bryghus’ marker braiseret i Herslev Porter. Serveres med æblepeberrod fra bryggerens have, årstidens kål tilsmagt med egen øl-sirup, smørbagte græskar fra Stensbølgård og brød af Østagergårds purpur-hvede med Stjernebryg